Please install and enable Core Design Scriptegrator plugin.
Habár a 7percmatek létrehozásakor két kedvenc hobbimnak (ami munkám is egyben) a Programozásnak és a Matematikának hódoltam, azért rengeteg munka volt, van és lesz vele. Sokszor ütköztem olyan problémába, ami megoldhatatlannak tűnt, aztán lassan megoldódott, de jött a következő. Ilyenkor nem könnyű velem, hisz minden energiámmal a megoldáson dolgozok, és még szabadság alatt is nyaralás közben is lent a strandon is ez a weboldal készült :) Ilyenkor biztos nehezebb volt kijönni, ezért köszönöm Édesanyámnak és feleségemnek, hogy ilyenkor elviseltek és támogattak mindennel :)

Rólunk

Czibik Gábor vagyok, ennek az oldalnak az ötletgazdája és létrehozója. Mondhatjuk, hogy "matematikus" családból származok, hisz nagyapámtól kezdve szüleimen keresztül mindenki matematika tanár :)

Kattints ide a folytatáshoz...

Prémium megoldások

A Prémium megoldásokat az itt megvásárolt érmécskék felhasználásával tudod megtekinteni. A feladat nehézségétől függően kell 1,2..7 érmécskét felhasználnod a megtekintéshez.

Kattints ide a folytatáshoz...

Megoldások típusai

Az oldalon lévő összes feladathoz részletesen levezetett megoldás tartozik. A megoldások (megtekinthetőség szempontjából) három típusba sorolhatóak:

Kattints ide a folytatáshoz...

Történetünk

2006. ősz: Az első lépés: czibik.hu

Első weboldalam, azért hoztam létre, hogy tanítványaimank könnyen elérhetővé tegyem egy helyen a máshol szétszórtan amúgy is fellelhető képletgyűjteményeket, feladatsorokat és megoldásokat.

Kattints ide a folytatáshoz...