Please install and enable Core Design Scriptegrator plugin.
Sorolhatnám az érveket, hogy 
  • a családban sok a matematika tanár
  • több száz diákom vette sikeresen az akadályokat, legyen az dolgozat, zh, vizsga vagy szigorlat
  • említhetném az 1998 óta felhalmozott óriási tapasztalatot, aminek segítségével mindenki számára könnyen érthetően, "konyhanyelven" (nem pedig a professzorok érthetetlen megfogalmazásaival) tudom elmagyarázni úgy az általános iskolásoknak, mind a gimnazistáknak és egyetemistáknak a matematika érthetetlen, megfoghatatlan szabályait és feladatait :)
Azonkívül, hogy a felsorolt állítások mind igazak, miért is hinnél nekem? Hisz csak egy "idegen" vagyok, akire az interneten bukkantál. JOGOS. Ne is higgy nekem, hanem higgy annak a sok, nagyon kedves tanítványomnak, akik köszönetüket  fejezte ki (írásban is :)). Győzödj meg róla magad:
 
 
vagy 
 
ismerj meg és nézd meg weboldalam: Czibik Gábor - Matematika korrepetálás könnyedén
 
Nézd meg önéletrajzom: Önéletrajz megtekintése

 

Rólunk

Czibik Gábor vagyok, ennek az oldalnak az ötletgazdája és létrehozója. Mondhatjuk, hogy "matematikus" családból származok, hisz nagyapámtól kezdve szüleimen keresztül mindenki matematika tanár :)

Kattints ide a folytatáshoz...

Prémium megoldások

A Prémium megoldásokat az itt megvásárolt érmécskék felhasználásával tudod megtekinteni. A feladat nehézségétől függően kell 1,2..7 érmécskét felhasználnod a megtekintéshez.

Kattints ide a folytatáshoz...

Megoldások típusai

Az oldalon lévő összes feladathoz részletesen levezetett megoldás tartozik. A megoldások (megtekinthetőség szempontjából) három típusba sorolhatóak:

Kattints ide a folytatáshoz...

Történetünk

2006. ősz: Az első lépés: czibik.hu

Első weboldalam, azért hoztam létre, hogy tanítványaimank könnyen elérhetővé tegyem egy helyen a máshol szétszórtan amúgy is fellelhető képletgyűjteményeket, feladatsorokat és megoldásokat.

Kattints ide a folytatáshoz...