Please install and enable Core Design Scriptegrator plugin.

A Prémium megoldásokat az itt megvásárolt érmécskék felhasználásával tudod megtekinteni. A feladat nehézségétől függően kell 1,2..7 érmécskét felhasználnod a megtekintéshez.

Amennyiben egy olyan feladat megoldását szeretnéd megnézn, ami a Prémium kategóriába tartozik, úgy megjelenik a megvásárolt érmécskéid száma.

  • Amennyiben még nem volt hozzáférésed a megoldáshoz:
    • Amennyiben VAN elegendő érmécskéd a megoldás megtekintéséhez, úgy egy linkre kattintással megerősítheted a továbblépést a megoldáshoz és rögtön látni is fogod a megoldást. Ilyenkor az egyenlegedből levonjuk az aktuális megoldás megtekintéséhez szükséges érmécskék számát. A megoldást az első megtekintéstől számított 6 hónapig tudod megnézni (utána kedvezményesen tudod hosszabítani a hozzáférést, amennyiben szükséges)
    • Amennyiben NINCS elegendő érmécskéd a megoldás megtekintéséhez, úgy egy linkre katintással eljuthatsz a webáruházunkba, ahol meg tudod vásárolni a szükséges érmécske mennyiséget. A vételárat banki átutalással tudod rendezni, és amint beérkezett az utalásod a számlánkra, vagy átküldöd az utalásról szóló bizonylatot, 1 órán belül jóváírjuk az vásárolt érmécskéidet munkaidőben (általában munkaidőn kívül is).
  • Amennyiben már korábban vásároltál a megoldáshoz hozzáférést
    • és az még aktív (nem telt le a 6 hónap) úgy rendesen megjelenik a megoldás.
    • és az már NEM aktív (több mint 6 hónap telt el az első megtekintés óta), akkor kedvezményesen a megoldás nehézségétől függően 1 érmécskéjért újabb 6 hónappal hosszabíthatód a hozzáférést!

Amennyiben egyszerre több érmécskét vásárolsz, úgy az eredetileg is alacsony árból további 5-10-15-20% kedvezményt is kaphatsz.

Itt vásárolhatsz érmécskéket a Prémium megoldásokhoz: Hozzáférés vásárlása

Rólunk

Czibik Gábor vagyok, ennek az oldalnak az ötletgazdája és létrehozója. Mondhatjuk, hogy "matematikus" családból származok, hisz nagyapámtól kezdve szüleimen keresztül mindenki matematika tanár :)

Kattints ide a folytatáshoz...

Prémium megoldások

A Prémium megoldásokat az itt megvásárolt érmécskék felhasználásával tudod megtekinteni. A feladat nehézségétől függően kell 1,2..7 érmécskét felhasználnod a megtekintéshez.

Kattints ide a folytatáshoz...

Megoldások típusai

Az oldalon lévő összes feladathoz részletesen levezetett megoldás tartozik. A megoldások (megtekinthetőség szempontjából) három típusba sorolhatóak:

Kattints ide a folytatáshoz...

Történetünk

2006. ősz: Az első lépés: czibik.hu

Első weboldalam, azért hoztam létre, hogy tanítványaimank könnyen elérhetővé tegyem egy helyen a máshol szétszórtan amúgy is fellelhető képletgyűjteményeket, feladatsorokat és megoldásokat.

Kattints ide a folytatáshoz...