Please install and enable Core Design Scriptegrator plugin.

Czibik Gábor - Ötletgazda
Czibik Gábor - Ötletgazda
Sok helyen olvastam/hallottam, hogy a hetes számnak misztikus, szerencsés töltete van. Ráadásul a Magyarok számára még plussz jelentése is van a hetesnek, pl.: a hét vezér, hetedhét ország, hétmérföldes csizma és a hétfejű sárkány. Na jó ez utóbbi alól kivétel Süsü :) Vannak olyan elméletek, miszerint Őseink a hetes számrendszerben számoltak és itt rá is kanyarodhatunk a weboldalunk lényegére: MATEMATIKA :)

Sok embernek meggyűlik a baja a matekkal, van akinek már általános iskolában, van akinek csak gimiben, de az egyetemi matek már a legtöbb embernek megfekszi a gyomrát így vagy úgy. Rajtuk/rajtatok szeretnék segíteni ezzel a weboldallal. Megkönnyíteni és kicsit megszerettetni, és emészthetőbbé tenni ezt az amúgy logikus :D tudományt!

Természetesen nem elég az, ha én szeretem, a megértéshez Neked is tenned kell nem is keveset. Ez az otthoni gyakorlásban csúcsosodik ki, amihez rengeteg segítséget találsz az oldalon sok témában részletesen levezetett megoldások formájában! Nem is szaporítom tovább szót, csak annyit mondok: Jó tanulást :)

Mégis kik vagyunk, honnan jöttünk? Ismerj meg minket:

Rólunk

Czibik Gábor vagyok, ennek az oldalnak az ötletgazdája és létrehozója. Mondhatjuk, hogy "matematikus" családból származok, hisz nagyapámtól kezdve szüleimen keresztül mindenki matematika tanár :)

Kattints ide a folytatáshoz...

Prémium megoldások

A Prémium megoldásokat az itt megvásárolt érmécskék felhasználásával tudod megtekinteni. A feladat nehézségétől függően kell 1,2..7 érmécskét felhasználnod a megtekintéshez.

Kattints ide a folytatáshoz...

Megoldások típusai

Az oldalon lévő összes feladathoz részletesen levezetett megoldás tartozik. A megoldások (megtekinthetőség szempontjából) három típusba sorolhatóak:

Kattints ide a folytatáshoz...

Történetünk

2006. ősz: Az első lépés: czibik.hu

Első weboldalam, azért hoztam létre, hogy tanítványaimank könnyen elérhetővé tegyem egy helyen a máshol szétszórtan amúgy is fellelhető képletgyűjteményeket, feladatsorokat és megoldásokat.

Kattints ide a folytatáshoz...