Please install and enable Core Design Scriptegrator plugin.
 
A weboldal létrehozásakor a felhasználó kényelmét tartottuk szem előtt, ezért igyekeztünk úgy összeállítani a honlapot, hogy semmi egyéb programot vagy bővítményt ne kelljen feltelepíteni.
A honlapon a matematikai képletek megjelenítéséhez szükség van a JavaScript futtatásának az engedélyezéséhez, mivel ez teszi a képleteket olvashatóvá (ehhez a MathJax könyvtárat használjuk).
A weblap a ma népszerű böngészők mindegyikével használható, de a kényelmes és gyors böngészés érdekében mi a Google Chrome-t és Mozilla Firefox-t ajánljuk.
Az Internet Explorer a JavaScript futtatása során jóval lassabbnak bizonyul és kevesebb funkciót támogat, aminek hatása lehet, hogy az oldal betöltésekor az egyes képletek csak egy kis várakozási idő után jelennek meg!

Rólunk

Czibik Gábor vagyok, ennek az oldalnak az ötletgazdája és létrehozója. Mondhatjuk, hogy "matematikus" családból származok, hisz nagyapámtól kezdve szüleimen keresztül mindenki matematika tanár :)

Kattints ide a folytatáshoz...

Prémium megoldások

A Prémium megoldásokat az itt megvásárolt érmécskék felhasználásával tudod megtekinteni. A feladat nehézségétől függően kell 1,2..7 érmécskét felhasználnod a megtekintéshez.

Kattints ide a folytatáshoz...

Megoldások típusai

Az oldalon lévő összes feladathoz részletesen levezetett megoldás tartozik. A megoldások (megtekinthetőség szempontjából) három típusba sorolhatóak:

Kattints ide a folytatáshoz...

Történetünk

2006. ősz: Az első lépés: czibik.hu

Első weboldalam, azért hoztam létre, hogy tanítványaimank könnyen elérhetővé tegyem egy helyen a máshol szétszórtan amúgy is fellelhető képletgyűjteményeket, feladatsorokat és megoldásokat.

Kattints ide a folytatáshoz...