Please install and enable Core Design Scriptegrator plugin.

Részletes megoldásokról

Tisztában vagyunk vele, hogy egyedül akkor lehet hatékonyan feladatokat gyakorolni, ha a feladathoz részletesen levezetett megoldás tartozik. Ezért törekszünk arra, hogy minden feladathoz bő magyarázattal, részletes megoldást találj. Amennyiben ennek ellenére nem világos valamelyik lépés, és be vagy jelentkezve az oldalra, úgy kérhetsz kiegészítés az adott feladathoz :)

Esetleges hibákról

Arra törekszünk, hogy a weboldalon minden feladat minden szempontból tökéletesen kerüljön fel. Ennek érdekében egy-egy megoldás feltöltés előtt többen is leellenőrizzük a megoldás helyességét.

Mivel azonban mi is emberek vagyunk, és senki sem tökéletes, minden igyekezetünk ellenére azonban előfordulhat, hogy hibás feladatok kerülnek fel a weboldalra.
Amennyiben ilyen feladatot találsz és azt jelzed nekünk, nem maradsz üres kézzel.
 
"Jó tét helybe jót várj!"
 
A következőket tudjuk felajánlani neked a kellemetlenségért (amennyiben egy hibás felada:
  • amennyiben nem Prémium feladatban találtad a hibát, úgy 10db érmécskét írunk jóvá az egyenlegeden
  • amennyiben Prémium feladatban találtad a hibát, úgy a feladatra felhasznált érmécskéiden felül, további 10db érmécskét írunk jóvá az egyenlegeden

Rólunk

Czibik Gábor vagyok, ennek az oldalnak az ötletgazdája és létrehozója. Mondhatjuk, hogy "matematikus" családból származok, hisz nagyapámtól kezdve szüleimen keresztül mindenki matematika tanár :)

Kattints ide a folytatáshoz...

Prémium megoldások

A Prémium megoldásokat az itt megvásárolt érmécskék felhasználásával tudod megtekinteni. A feladat nehézségétől függően kell 1,2..7 érmécskét felhasználnod a megtekintéshez.

Kattints ide a folytatáshoz...

Megoldások típusai

Az oldalon lévő összes feladathoz részletesen levezetett megoldás tartozik. A megoldások (megtekinthetőség szempontjából) három típusba sorolhatóak:

Kattints ide a folytatáshoz...

Történetünk

2006. ősz: Az első lépés: czibik.hu

Első weboldalam, azért hoztam létre, hogy tanítványaimank könnyen elérhetővé tegyem egy helyen a máshol szétszórtan amúgy is fellelhető képletgyűjteményeket, feladatsorokat és megoldásokat.

Kattints ide a folytatáshoz...